Válaszd Te is a világ Top 3 klímamárkájának megbízható, ultra csendes termékeit!

Szavatosság és szállítás

Minden általunk  forgalmazott termék, HIVATALOS MAGYAR GARANCIÁVAL rendelkezik, azokhoz országos szervízhálózat áll vásárlóink rendelkezésére!

Termékeinket a Magyarországon érvényben lévő jótállásra vonatkozó szabályoknak megfelelően forgalmazzuk!

Az általunk forgalmazott termékekhez tehát a garanciát, a gyártók magyarországi importőrei biztosítják Önnek. Így Ön élvezheti a szervizháttér biztonságát és a terméktámogatásokat. Csak ez a fajta garancia biztosítja, hogy szükség esetén, készülékét a lehető legrövidebb időn belül szakszerűen megjavítsák vagy tudjuk újra cserélni ha a szakszerviz úgy dönt! Óvakodjon a gyanúsan olcsó, jellemzően külföldről beszerzett termékek vásárlásától, mert garanciális probléma esetén jó esetben hosszabb javítási időre (külföldön szervizelik a terméket), rosszabb esetben (ha az adott cég már nem elérhető, megszűnt) a garancia elvesztésére számíthat! Így akár egy apró, könnyen és gyorsan javítható hiba miatt is heteket kell várnia, vagy komolyabb összeget kell a javításra fizetnie.

A vonatkozó jogszabályok értelmében minden általunk forgalmazott új termékre minimum 12 hónap jótállás kötelező. Az ennél hosszabb jótállási időt az érintett termékeknél külön jelöljük! A jótállási idő kezdete a számla és a jótállási jegy dátuma.

A Viky Kft 1993 óta végzi tevékenységét, ezért bennünk feltétel nélkül megbízhat!

Bővebb tájékoztatás a Vásárlási Feltételekben található.